Rețeta UNICORNS

Povestea cofetăriei Unicorns are gravată pe paginile sale pasiunea și dedicarea unor artiști ai gustului, dornici de obținerea acelor produse rafinate și gustoase care provoacă o dependență inocentă.

Cum s-a întâmplat?

        Cuvintele au început să se așeze odată cu setea de copilărie a oamenilor mari și au prin contur prin ochii visători ai copilului.

        Altfel spus, vorbim despre un loc special conceput cu scopul de a oferi momente inegalabile tuturor celor care se hotăresc să-i pășească pragul. Pași care pot conduce într-o lume de vis a dulciurilor.

De ce Unicorns?

Deoarece aromele delicate ale produselor realizate din cadrul atelierului Unicorns sunt garantate de grija pentru ingredientele naturale și premium: laptele din ferma proprie, făină și ciocolată de calitate superioară, ouă și fructe proaspete, alături de aromele 100% naturale, fără aditivi sau conservanți.

Fără alte adăugiri, trebuie să știți că astăzi, în inima orașului Pașcani, gasim un loc amenajat cu note poetice și moderne, inspirat din estetica cafenelelor franceze, unde dragostea pentru finețea unei prăjituri este nemărginită și poartă cu sine gustul unor produse de poveste și pline de culoare.

Noi spunem că...

Utilizăm resursele proprii cu înțelepciune și eficiență pentru a vă oferi produse tradiționale inedtite, din diverse gastronomii europene, atent preparate din ingrediente de înaltă calitate, mereu proaspete și gustoase, realizate doar la comandă."

Viziunea Unicorns

Viziunea noastră este cea a unei cofetării care aduce în atenția consumatorilor produse de o calitate superioară cu un gust rafinat, care au puterea de a îmbina plăcerea gustului cu o lume care să le aducă acestora aminte de frumusețile copilăriei.

Misiunea Unicorns

Misiunea Unicorns este cea de a deveni lider în prepararea produselor dulci.

Valorile după care ne ghidăm ilustrează:

Integritate și respect: acordăm atenție și tratăm cu respect consumatorii și persoanalul nostru

Pasiune: suntem ghidați de pasiunea pentru gustul unor produse rafinate

Progresivitate: aducem în atenția consumatorilor produse noi în permanență

Calitate: Alegem  ingredientele naturale și premium pentru toate produsele noastre